Посљедњег, петог дана Дјечије недјеље, у нашој школи је све било у знаку дјетета. Ујутро су наши малишани посјетили вртић „Нашу радост“, а спортски дан у фискултурној сали су имали ученици VI и IX разреда. Полигон је одржао професор физичког васпитања Зоран Думоњић. Остала спортска такмичења су организована у подручним школама у одјељењима, али и маскенбал.

Ујутро су ученици I 2 одјељења били гости вртићу „Нашу радост“ гдје су погледали представу „Дјечија права“ у извођењу глумца Велибора Ђорђића из Требиња, а концертом „Врапчића“ у Дому културе у Српцу завршена је Дјечија недјеља у Српцу као и у нашој школи. Овом концерту су присуствовали ученици прве тријаде.

И тако смо обиљежили још једну Дјечију недјељу. Током ове седмице у нашој школи писало се, цртало и разговарало о дјетету, дјетињству, дјечијим правима и сличним темама. Низом активности обиљежили смо Дјечију недјељу и још једном скренули пажњу на то да су дјеца највеће богатство, а улагати у дјецу значи улагати у будућност и напредак.

фото