У првом полугодишту школске 2017/18. године доста је урађено на маркетингу и промоцији наше школе. Као главна окосница маркетинга свакако је сајт школе. Чланови тима за уређење сајта школе одрадили су врхунски посао на представљању наше школе, кроз разне чланке који су ширу јавност упознавали са дешавањима у нашој школи.

Поред тима за уређење сајта школе,  на промоцији и презентацији наше школе, учествовали су и други тимови као што су: тим за културну и јавну дјелатност школе, тим за естетско уређење школе и  тим за развојно планирање. Поред сајта треба напоменути и пројекат „Зидне новине“ који нашим ученицима, наставницима, родитељима и свима који посјете неку од наших школа презентује тренутна дешавања у школи.

Поред свега горе наведеног наши наставници и ученици су се потрудили да нас представе у што бољем свјетлу и у сарадњи са локалном заједницом. Неке од активности које у протеклом периоду биле су:

  • учествовање наших ученика у реализацији емисија на таласима Радио Српца,
  • објављивање чланка о нашој школи и нашим ученицима у часопису НАЈ, Независним новинама и у Гласу Српске,
  • чланци о нашој школи на званичном сајту Општине Србац.

Као што се из наведеног види сви наставници и ученици су у претеклом периоду доста урадили на презентовању наше школе. Свакако не треба заборавити ни директора школе са својим сарадницима који су сваку активност подржали а и много тога урадили да се наша школа представи у што бољем свјетлу.