У четвртак и петак је у нашим подручним школама владала права празнична атмосфера. И тако је било од  Старог  Мартинца,  Ножичког, Повелича, Каоца, Кобаша па све до Нове Веси. Учионице су већ окићене, родитељи су стигли, приредба је почела,  само се чекао најдражи гост наших малих ђака – Дјед Мраз. И одушевљење је било потпуно. Дјед Мраз је дјеци донио прегршт поклона, разговарао са њима о Новој години и њиховим жељама, сликао се са свима и пожелио им срећну Нову годину.

Ученици централне школе су весело прославили  завршетак и овог полугодишта, а ученици 4-1 одјељења су у склопу ликовне радионице имали креативни час на тему  предстојећих празника. Ученици  5-3 одјељења централне школе приредили су 24.12.2018. године  забавни програм за своје родитеље. Новогодишњи програм обиловао је играма, пјесмом, скечевима и солистичким наступима које су марљиво припремили наши петаци  са својом наставницом Дејаном Љубојевић. Учионица је такође била уређена у складу са манифестацијом  и владала је права новогодишња атмосфера.

Фото

Видео 1

Видео 2

Руководилац  Дjeчиjeг oдjeљeња Нaрoднe библиoтeкe у Српцу  Каролина Станишљевић одржала је током децембра креативне радионице са ученицима наших подручних школа. И овог пута наши ученици су ту показали своје умијеће у изради и бојењу јелки, Дједа Мраза,  звончића, куглица, чизама и поклончића и све то су, на крају радионице,  излијепили по зидовима учионице.

Фото