У оквиру пројекта „Опремање васпитно – образовних установа у Републици Српској рачунарском опремом и софтвером – Фаза III“ нашу школу посјетио је стручни савјетник Министарства просвјете и културе Републике Српске Игор Томић. 

Као резултат договора који је постигнут између Министарства просвјете и културе и групе понуђача коју чине „Lanaco d.o.o“  и „Pointer ITSS d.o.o“ наша школа је добила 6 нових лаптопа и 6 резача DVD-RW ASUS external .

Представник Министарства просвјете и културе рекао је да се овим пројектом, који има за циљ употребу савремених технологија и дигиталних садржаја, стварају услови за квалитетнију реализацију наставних и ваннаставних активности у школама, као и  једнаки услови за реализацију наставе како у централним школама тако и у подручним одјељењима основних школа и да дјеца из мањих средина неће бити ускраћена за разне садржаје и приступ технологији.

Директорица Мануела Рађевић – Јокић захвалила се Министарству просвјете и културе Републике Српске и истакла важност ове донације у смислу обезбјеђивања квалитетног праћења наставног процеса, као и доприноса квалитету других активности ученика и наставника наше школе.

Фото