Приредба поводом почетка школске године 2019/20. године за ученике првих разреда одржана је данас у централној школи у Српцу у присуству више стотина родитеља, учитеља и другог наставног особља, као и представника локалне власти на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем. Нову школску годину у централној школи у Српцу и седам подручних школа уписало је 99 првачића. 

На почетку је прочитана честитка директора школе. Начелник Млађан Драгосављевић је свим првачићима, а и њиховим старијим друговима, пожелио срећан и успјешан почетак школовања, уз жељу да остваре што боље резултате и постану велики зналци и стручњаци у областима у којима се буду усавршавали како бисмо се цијелом свијету поносили што су потекли управо из наше средине. 

Након тога је започео  богат програм у којем су наступили чланови драмско-рецитаторске секције, нижа и виша ритмичка секција и школски хор.

Након занимљивог програма учитељице првог разреда су подијелиле првачићима пригодне поклоне које је обезбиједила Општина Србац као и бесплатне чланске карте Народне библиотеке у Српцу.

Срећан и успјешан почетак нове школске 2019/20.године.

фото