У петак, 29. маја 2020. године основно школовање успјешно je завршило 95 ученика наше школе. Иза њих је девет лијепих година, које су протекле као трен,  испуњених предивним тренуцима дјечије радости, учењем, дружењем у школи и ван ње и стварањем нераскидивих пријатељстава.

Ми ћемо вас памтити као генерацију која је на јединствен начин, наставом на даљину, завршила посљедње тромјесечје 9. разреда. Изненада сте школско окружење замијенили кућним, ТВ часовима и наставом на даљину и неуморним писањем домаће задаће. Послали сте на стотине текстуалних порука, фотографија и мејлова.

Посебно нам је задовољство истаћи да је за ученика генерације проглашена Тина Врховац, ученица 9. разреда из ПОШ Ножичко. Наша школа је, традиционално, између четири кандидата, изабрала за ученика генерације за школску 2019/20. годину Тину Врховац.  Тина је учествовала претходних година, као и ове, на свим нивоима такмичења из физике и математике и носилац је посебне дипломе из ових предмета као и дипломе „Вук Караџић“. Уз искрене честитке, желимо јој пуно успјеха у даљем школовању и да настави научним путем  којим је кренула под кровом наше школе.

фото

Добитници дипломе „Вук Караџић“ су: Хелена Живанић, 9-1 одјељење, Дејана Крупљанин, 9-2 одјељење, Жељана Станчић, 9-2 одјељење, Марија Босанчић, 9-3 одјељење, Ђорђе Кнежевић, 9-3 одјељење, Тина Врховац,  9. разред Ножичко, Дарија Жујић, 9. разред Ножичко и Валентина Игњатић, 9. разред Ножичко. Добитници посебних диплома: Ана Будимчић, 9-1 одјељење, посебна диплома за хемију и посебна диплома за музичку културу, Жељана Станчић, 9-2 одјељење, посебна диплома из српског језика и Тина Врховац, 9. разред Ножичко, посебна диплома из физике и посебна диплома из математике.

Честитамо вам  са жељом да будете поносни на знање и успјех који сте постигли, а ми смо поносни на вас и ваша постигнућа. Наставите да вриједно учите и радите читавог живота. Желимо вам срећну и успјешну будућност, живот испуњен радошћу и љубављу.

Срећни смо што смо били дио вашег одрастања, што смо успјели да вас изведемо на отворени пут живота, нимало лак, што одлазите у нове изазове, у нове побједе. Са посебном пажњом пратићемо ваше успјехе и искрено им се радовати.

Ми, ваши наставници, вјерујемо у вас! Срећно!

фото