Директорка наше школе Мануела Рађевић Јокић је у сриједу, 15. јуна организовала пријем за ученика осмог два одјељења Стефана Малетића, који је остварио значајне резултате на републичком такмичењу из математике и физике, а први је у историји наше школе са учешћем на 20. Јуниорској математичкој олимпијади Босне и Херцеговине.

Стефановом успјеху су претходила прва мјеста на школском, општинском и регионалном такмичењу, као и четврто мјесто на републичком такмичењу из математике и физике.

Директорка Мануела Рађевић Јокић честитала је Стефану на оствареним резултатима и наградила га новчано у износу од 200 км, јер је позната његова скромност и ово је најбољи начин да он сам изабере шта одговара његовим интересовањима.

„Настављајући традицију вођења рачуна о нашим талентованим и успјешним ученицим желимо као школа да   на овај начин одамо признање Стефану за досадашњи успјех и дамо му подстрек за будући рад.  Желим му успјех и да тако настави и сљедеће као и наредних година. Такође упућујем честитке и Стефановим наставницима/менторима Тањи Гудаловић и Недиму Окићу“, истакла  је Рађевић Јокић.

фото