Наша представница у Организационом  одбору манифестације „Дјечија недјеља“  Скупштине општине Србац Славица Миљевић, наставница енглеског језика и координатор Тима за јавну и културну дјелатност школе, данас је присуствовала састанку  на којем су прецизиране активности  потребне за реализацију манифестације и договорени детаљи око задужења чланова организационог одбора. Наша школа већ традиционално обиљежава „Дјечију недјељу“ низом активности. Тако ће и ове године сваки дан бити испланиран и испуњен заједничким активностима ученика и наставника.

Програм активности за „Дјечију недјељу“ биће објављен у недјељу са распоредом свих активности од 1.10. до 5. 10. 2018. године како за централну школу тако и за свакодневне активности у нашим подручним школама у Ножичком и Кобашу, као и у подручним одјељењима.

Иначе, бројним манифестацијама од 1. до 7. октобра у Српцу ће бити обиљежена Дјечија недјеља, као и у већини европских земаља са циљем да се промовишу основни циљеви Конвенције УН о правима дјетета.

фото