Нaшa шкoлa и ове године  у значајној мјери обновљa школску инфраструктуру, како у централној, тако и у подручним школама, чиме су створени квалитетнији услови за одвијање наставног плана и програма. Ових дана извршена је реконструкција крова на дијелу зборнице школе и санитарног чвора у нашој подручној школи у Ножичком, а претходно је уређена фасада и офарбана ограда. Тако су старе, дотрајале ондулин плоче замијењене  квалитетним лименим кровом. Средства за ову реконструкцију обезбиједили су наставници који раде у овој подручној школи и управа школе.

Овом реконструкцијом се наставља континуитет у реновирању и обнављању наше подручне школе у Ножичком у којој је за годину дана и по дана реконструисан оштећени плафон, постављена нова столарија, израђена теретана на отвореном , a играoницу je уредило Удружење грађана „Моје Ножичко“.

Ово су само неки од радова који су планирани или започети у нашој централној и подручним школама и одјељењима и за то је најзаслужнији директор Славко Драгосављевић који,  заједно са управом школе,  рјешава неке кључне проблеме који су некада отежавали рад наше школске установе

фото