Екипа наше школе наступала је данас у првој епизоди друге сезоне ТВ квиза “Научи се, човјече”  и освојила прво мјесто и тако се пласирала у четвртфинале. Наш тим састојао се од четири играча који су одговарали на питања: капитена Немање Вученовића, Саше Новаковића, Теодоре Прелић и Елене Вуковић,  плесног пара Тее Новаковић и Давида Митровића и спортског пара Бојане Њежић и Дражена Драгосављевића.

Врло занимљив концепт квиза “Научи се, човјече” захтијева од учесника висок ниво знања, али и бројних вјештина. Иако изгледом, ова пажљиво осмишљена игра, подсјећа на добро познату “Не љути се, човјече”, али суштински се веома разликују. Спортски бонус тј. такмичење у спорту новина је у квизу у односу на прву сезону.

МЛАДИ ХЕРОЈИ – такође је нова рубрика у којој ће гледаоци имати прилику да упознају талентовану дјецу широм републике Српске, у свакој емисији представљен је један млади херој.

Честитамо нашој екипи и њиховом  координатору Радани Пантелић и директорки Мануели Рађевић Јокић из жељу да буду најбољи у четвртфиналу. Захваљујемо се, такође, нашој општини која нам је обезбиједила превоз.

фото