Основна школа школа ,,Доситеј Обрадовић” Разбој протеклих дана била је домаћин општинских такмичења из основа информатике и физике.

Општинско такмичење из основа информатике је одржано 9.марта.
Прво мјесто је заузео ученик IX разреда Основне школе ,,Доситеј Обрадовић” Разбој Никола Благојевић, друго мјесто је освојила Тијана Мандић, ученица IX разреда из Основне  школе “Јован Јовановић Змај” Србац, а треће мјесто је заузео ученик IX разреда Основне школе ,,Вук Караџић” Ситнеши.

У суботу 16.3.2024. године, школа у Разбоју је била домаћин општинског такмичења из физике за ученике 7, 8. и 9. разреда.
Међу ученицима седмог разреда, најбољи резултат је остварила и заузела прво мјесто Марија Стојић, ученица из Основне школе ,,Вук Караџић” Ситнеши, на другом мјесту је Огњен Радоњић из Основне школе ,,Доситеј Обрадовић” Разбој, а на трећем Данило Ђуричић из Основне школе ,,Јован Јовановић Змај” Србац.

Када су у питању ученици осмог разреда, Страхиња Видовић из Српца је освојио прво мјесто, Бојана Личинар из Ситнеша друго и Драгана Станковић из Српца освојила је треће мјесто.

У конкуренцији ученика деветог разреда, најбоље знање је показала Теодора Прелић из Српца, која је освојила прво мјесто, на другом мјесту је Јована Игњатић из Ситнеша, а на трећем Дуња Малбашић из Разбоја.

,,Такмичења су прошло добро и без икаквих проблема. Ученици су добили дипломе за прва три мјеста од школе домаћина, а наставницима су уручене похвале.
Захваљујемо свим ученицима на учешћу, као и њиховим наставницима на сарадњи”, рекла је директорица Основне школе ,,Доситеј Обрадовић” Разбој Силвана Секулић.

Преузето са Радио Србац

Фото