ЛИКОВНА СЕКЦИЈА ИЗ СРПЦА И НОЖИЧКОГ

Ликовна секција виших и нижих разреда из наше  централне школе као и подручних школа је као и увијек веома активна у склопу свог годишњег програма рада као и украшавању ентеријера школе.  Овог пута у галерији слика можете погледати радове чланова ликовне секције ученица из деветог један одјељења, радове III 2  као и ликовне секције из Ножичког.

фото

ЛИКОВНЕ РАДИОНИЦЕ ИЗ СТАРОГ МАРТИНЦА

Још мало и половина новембра, а и даље траје јесења соната у нашем подручном одјељењу у Старом Мартинцу. Топла и раскошна јесен неће још да устукне сивим, суморним и магловитим данима позне јесени. Тако су ученици 3. и 5. разреда са својом учитељицом Неном,  користећи различите јесење плодове,  глинамол и остале материјале, израдили вјеверицу, сову, јежа и пужа,а кад им је остало довољно материјала окушали с се и у креирању лутака.

фото

ЧАРОЛИЈЕ НАШИХ ПРВАЧИЋА ИЗ НОЖИЧКОГ И ЈОШ ПОНЕШТО

Наши првачићи  учитељице Радане још увијек су у свијету линија којима украшавају своје радове. И због тога уочавамо да су линије веома забавне, другачије, и да се њихова љепота открива у дужини, дебљини и боји. Али, наши првачићи су и еколошки освијештени па се уче и рециклажи.  Такође су и наши шестаци са својом наставницом биологије Јеленом Татић израдили Десет правила пријатеља природе.

фото