Стефан Малетић, ученик 8-2 одјељења, освојио је прво  мјесто на регионалном такмичењу из математике које је одржано 19. марта и прво  мјесто на регионалном такмичењу из физике које је одржано 2. априла, а претходно је био најбољи на школском и општинском такмичењу из ових предмета. Регионално такмичење из наставног предмета математика за ученике 8. разреда одржано је у ЈУ ОШ „Бранко Ћопић“ Приједор, а регионално такмичење из наставног предмета физика за ученике 8. разреда одржано је у ЈУ ОШ ,,Вук Караџић“ Омарска. Такмичење је реализовано у складу са Стручним упутством о организовању такмичења и смотри ученика основних и средњих школа Републике Српске, школске 2021/2022. године и Упутством за извођење регионалног такмичења из математике и физике.  

И ове школске године Стефан се успјешно такмичио  из два предмета: математике и физике, а нису изостали ни добри резултати –  прва мјеста на школском и  општинском такмичењу са изузетно високим нивоом постигнућа из оба предмета. На основу првих мјеста на регионалном такмичењу Стефан је изборио пласман на републичко такмичење из математике и физике.

Директорка школе Мануела Рађевић Јокић честитала је Стефану на оствареним резултатима и на најбољем представљању наше школе уз напомену да наша школа води рачуна о надареним и успјешним ученицима, одала му признање и дала подстрек за будући рад. Изванредни резултати су продукт једног континуираног  и озбиљног рада.  Честитке су упућене и наставницима/ менторима Тањи Гудаловић и Недиму Окићу који су помагали Стефану да се што боље припреми за регионално такмичење као и предстојеће републичко.

Честитке још једном Стефану и његовим наставницима/ менторима Тањи и Недиму уз жељу да понове успјех са регионалног такмичења и на републичком такмичењу из математике и физике.

фото