Стефан Малетић, ученик 9-2 одјељења, освојио је прво  мјесто, а Саша Ђукић ученик 8-3 одјељења освојио  је осмо мјесто на регионалном такмичењу из математике које је одржано 18. марта 2023. у ЈУ ОШ „Бранко Ћопић“ Приједор. Такмичење је реализовано у складу са Стручним упутством о организовању такмичења и смотри ученика основних и средњих школа Републике Српске, школске 2022/2023. године и Упутством за извођење регионалног такмичења из математике.  

И ове школске године Стефан се успјешно такмичио  из  математике –  прво мјесто на школском и  општинском такмичењу са изузетно високим нивоом постигнућа. На основу првог мјеста на регионалном такмичењу Стефан је изборио пласман на републичко такмичење из математике.

Директорка школе Мануела Рађевић Јокић честитала је Стефану  и Саши на оствареним резултатима и на најбољем представљању наше школе уз напомену да наша школа води рачуна о надареним и успјешним ученицима. Честитке су упућене и наставницима/ менторима Далиборки Стојковић и Недиму Окићу.

Честитке још једном Стефану уз жељу да понови  успјех са регионалног такмичења и на републичком такмичењу из математике.

Фото