Докторка Добрила Микић поклонила школску таблу

4.12. 2017. године

Гест вриједан пажње и дивљења забиљежен је данас у нашој школи коју је посјетила докторкa Добрила Микић и донијела као поклон нову школску таблу. Донацију је примио директор школе Славко Драгосављевић који је упутио захвалност докторки србачког Дома здравља и рекао да ће табла бити намијењена за један од кабинета у централној школи.

“Пријатно сам изненађен овим поклоном који ће допринијети квалитетнијем одвијању наставног процеса. Имамо сталну потребу за новим школским прибором, намјештајем и другим наставним средствима и захваљујем се свим људима добре воље на локалном и републичком нивоу који су нам на сличан начин помагали протеклих мјесеци”, рекао је Драгосављевић.

Докторка Добрила Микић, која је по занимању специјалиста офталмолог, рекла је да је њен главни мотив био да се на неки начин одужи овој школи у којој је стекла основна знања, додајући да су и њена дјеца садашњи и будући ђаци ове школе.

“Ово је мој скроман допринос развоју школства и образовања у нашој општини и надам се да ће и други појединци и организације наставити као и до сада, у складу са својим могућностима, да подржавају рад ове школе”, рекла је Добрила која је и одборник СНСД у Скупштини општине Србац.