Директорка наше школе Мануела Рађевић Јокић је у четвртак, 8. јуна организовала пријем за ученика деветог два одјељења Стефана Малетића и наставника математике Недима Окића.

Стефан је освојио сребрену медаљу  на 21. Јуниорској математичкој олимпијади Босне и Херцеговине и први је ученик  у историји наше школе који је обезбједио  пласман на Јуниорску балнканску математичку олимпијаду, која ће се одржати у Тирани крајем јуна. Стефановом успјеху су претходила прва мјеста на школском, општинском, регионалном такмичењу и републичком такмичењу из математике.

Ментор ученика је био Недим Окић, наставник математике, захваљујући којем је постигао овако добар резултат.

Директорка Мануела Рађевић Јокић честитала је Стефану на оствареним резултатима и наградила га новчано у износу од 200 км и признањем за постигнути резултат на такмичењима, а наставнику/ментору Недиму Окићу уручила је захвалницу за остварени резултат и припрему ученика за регионално, републичко и државно такмичење из математике.

„Настављајући традицију вођења рачуна о нашим талентованим и успјешним ученицим желимо као школа да   на овај начин одамо признање Стефану за досадашњи успјех и дамо му подстрек за будући рад.  Желим му успјех и да тако настави и сљедеће као и наредних година. Такође, желимо много среће Стефану на Јуниорској балканској математичкој олимпијади у Албанији.“

Фото