Наша школа била је и ове године домаћин Регионалног такмичења из информатике за регију Приједор. На такмичењу је учествовало 17 ученика из општина Приједор, Нови Град, Градишка, Лакташи, Прњавор и Србац.

На почетку такмичења присутне је поздравио директор школе Славко Драгосављевић који је између осталог ученицима и наставницима пожелио добродошлицу у Србац.

„Драги ученици и наставници прије свега желим да вам пожелим добродошлицу у Србац и у нашу школу. Желим све да вас поздравим испред колектива наше школе и у своје лично име. Посебно бих да поздравим инспектора просвјетног савјетника за разредну наставу госпођу Драгану Тенџерић која је данас са нама испред РПЗ –а. Свим ученицима желим пуно среће и нека побиједи најбољи!“

Такмичење је протекло без проблема и реализовано је по упутству за одржавање Регионалног такмичења. Прво мјесто дијеле ученици Јован Цвијановић из ЈУ ОШ “Никола Тесла” Прњавор и Лука Недимовић из ЈУ ОШ „Свети Сава“, Нови Град. Представник наше општине ученик Александар Чекић из ЈУ ОШ “Вук Караџић ” Ситнеши заузео је 10. мјесто.

На крају треба напоменути да су сви такмичари и њихови наставници напустили Србац задовољни гостопримством и организацијом такмичења.

Фото